Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 BIOS

give Risk a Chance!

Ο επιμένων... δημιουργεί και ο τολμών δημιουργικός νικά. Το Athens Creativity Conference φέρνει για άλλη μία φορά στην Αθήνα κορυφαίους δημιουργικούς από φημισμένα agencies και δίνει βήμα σε ιδέες και στελέχη που δεν φοβούνται την κρίση, αλλά ούτε και την κριτική.

Η εποχή μπορεί, εκ πρώτης όψεως, να μην προσφέρεται για ρίσκο, όμως τα διεθνή παραδείγματα βραβευμένων και αποτελεσματικών καμπανιών αποδεικνύουν ότι ο δρόμος προς την επιτυχία, τόσο για τα agencies όσο και για τους διαφημιζόμενους, είναι στρωμένος με ιδέες που μπορεί αρχικά να φαντάζουν εξεζητημένες, αλλά στο τέλος δικαιώνουν και τις δύο πλευρές. Αυτό που χρειάζεται είναι τόλμη και εμπιστοσύνη!

Οι διακεκριμένοι ομιλητές που θα φιλοξενηθούν στο BIOS στις 30 Σεπτεμβρίου θα μιλήσουν για τη Δημιουργικότητα στην παραδοσιακή Διαφήμιση και στο Internet, θα αναφερθούν στην ευελιξία που μπορεί να επιδείξει ένα σύγχρονο agency, θα αναλύσουν τις σχέσεις διαφημιστή-διαφημιζόμενου και – πάνω απ’ όλα – θα χορηγήσουν... ενισχυμένες δόσεις έμπνευσης στο κοινό.

Σχετικά άρθρα

Διεθνείς ομιλητές

Ian Haworth Ο ενορχηστρωτής της παγκόσμιας στρατηγικής του δικτύου της RAPP έχει κερδίσει 85 βραβεία δημιουργικότητας και δουλεύει με πελάτες όπως η Virgin Media και η Toyota. Η μεγάλη εμπειρία του τον καθιστά περιζήτητο σε κριτικές επιτροπές διεθνών βραβείων, όπως στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ήταν μέλος της επιτροπής των Direct Lions.
Chris Clarke Όσοι τον έχουν δει στη σκηνή κάνουν λόγο για έναν συναρπαστικό ομιλητή, που εμπνέει πάντα το ακροατήριό του. Το ίδιο κάνει και με τις ομάδες που συντονίζει, εδώ και αρκετά χρόνια, ως Δημιουργικός Διευθυντής. Ο Chris Clarke επιδιώκει πάντα να παραδίδει στον πελάτη αυτό που του υπόσχεται. Στην Αθήνα θα αποκαλύψει ποια μέθοδο ακολουθεί για να το καταφέρει.
Mac MacDonald O Mac MacDonald έχει αποκτήσει τη φήμη του ‘street fighter’ στην Διαφήμιση, επειδή επιδιώκει – και παίρνει – το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για λογαριασμό των πελατών του. Βρίσκεται στο «τιμόνι» της Sid Lee Amsterdam, ενός από τα πλέον καινοτόμα και ξεχωριστά agencies στον κόσμο, ενώ έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στην WPP, τη Havas και την Publicis.
Christoph Everke Ο C.Everke έγινε εφέτος ο πρώτος Δημιουργικός Διευθυντής που κέρδισε δύο συνεχόμενα Grand Prix, στην κατηγορία Design του Φεστιβάλ των Καννών. Είναι επικεφαλής ενός από τα πλέον επιτυχημένα ανεξάρτητα agencies του κόσμου, με μεγάλη συλλογή βραβείων και διακρίσεων και εδραιωμένη παρουσία στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας Independent Agency of the Year στις Κάννες.
Chris Vannitsem H Chris Vannitsem έχει δει τη δημιουργικότητα και από τις δύο πλευρές: την πλευρά του agency και την πλευρά του brand. Μετά από πολυετή παρουσία στη διαφήμιση και το Marketing, το 2012 η Chris ανέλαβε θέση Managing Director στην Indie Amsterdam, το πολυβραβευμένο, ανεξάρτητο agency που ίδρυσε ο φημισμένος Creative Director Lode Schaeffer.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • TAILOR MADE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ