Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 BIOS

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟΣ

H Mindworks είναι ένα από τα κορυφαία Digital Agencies στην Ελλάδα, με συνεχή και δυναμική ανάπτυξη. Από το 2005 έως και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του Performance και Search Engine Marketing και αποτελεί ουσιαστικά ένα από τα πρώτα agencies που εισήγαγαν αυτές τις υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Με το Mindworks Performance Lab, που ξεκίνησε πρόσφατα, στοχεύει στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών Analytics και Performance και την επίτευξη ακόμα εντυπωσιακότερων αποτελεσμάτων για τους πελάτες που την εμπιστεύονται όπως: Vodafone, Folli-Follie, Heineken, Amstel, Disney, Aegean Airlines και πολλές άλλες.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

H Bold Ogilvy & Mather είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία στη χώρα, ιδρύθηκε το 1977 και έχει καθιερωθεί ως η πιο πολυβραβευμένη (ποσοτικά και ποιοτικά) εταιρεία στην ελληνική αγορά. Η Bold Ogilvy & Mather, επιδιώκει γόνιμο κλίμα συνεργασίας με τους πελάτες της, εξ ου και, στον κλάδο της έχει τη χαμηλότερη απώλεια πελατών. Υλοποιεί καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις που την καθιστούν thought leader της αγοράς.

Η JWT Spot Athens είναι ένας κορυφαίος Όμιλος Επικοινωνίας, στελεχωμένος με περισσότερους από 100 έμπειρους επαγγελματίες, με ικανότητες γνώση και εμπειρία, που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία όλες τις ανάγκες μιας ολοκληρωμένης επικοινωνίας Ο μοναδικός συνδυασμός δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας μας έχει χαρίσει πάνω από 136 διεθνή και εγχώρια βραβεία δημιουργικότητας καθώς επίσης και 21 βραβεία αποτελεσματικότητας (ΕFFIEs) και συνεχίζουμε δυνατά!

Το McCann WorldGroup αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αποτελεσματικά δίκτυα εμπορικής επικοινωνίας παγκοσμίως, μια ομάδα κορυφαίων εταιρειών που συνεργάζονται μεταξύ τους με στόχο τη μεταμόρφωση των brands και την εμπορική ανάπτυξη των πελατών τους, μέσω υπηρεσιών επικοινωνίας 360ο. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται η McCann Erickson, η Momentum για B.T.L., η MRM για Digital Marketing και η Weber Shandwick για Δημόσιες Σχέσεις.

Η Ένωση Παραγωγών Επικοινωνίας (PACT) εκπροσωπεί εταιρίες παραγωγής που διαχειρίζονται το 95% περίπου του ετήσιου τζίρου παραγωγής επικοινωνίας (διαφημιστικές ταινίες, οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, ραδιοφωνικά σποτ και παραγωγή μουσικής). Ανάμεσα στους στόχους της PACT είναι : Η προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, η ανάπτυξη της παραγωγής επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και η ποιοτική βελτίωση των διαφημιστικών ταινιών, της οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων, και των παραγωγών ήχου.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • TAILOR MADE SPONSOR

Η DrinkWorks επαναπροσδιορίζει την κατ’ οίκον κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από το 2009 με τη δημιουργία των DIY Cocktail Kit και την υπηρεσία Cocktail Delivery. Πλέον παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων από bar catering με Cocktail Jars έως σχεδιασμό tailor made packaging για εταιρικά δώρα.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • TAILOR MADE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ