Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 BIOS

Christoph Everke

Partner & Creative Director, Serviceplan Munich

Christoph Everke
Christoph Everke

O Christoph Everke έρχεται στην Αθήνα, μετά από μία σεζόν που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Serviceplan Munich. Η γερμανική εταιρία, στην οποία είναι Partner, κέρδισε εφέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Grand Prix στην κατηγορία Design του Φεστιβάλ των Καννών, ενώ κατετάγη δεύτερη στην ειδική κατηγορία Independent Agency of the Year, έχοντας κερδίσει, εκτός από το Grand Prix, δύο χρυσά, 3 αργυρά και πέντε χάλκινα Lions.

Ο Christoph εντάχθηκε στο δυναμικό της Serviceplan Munich το 2006 και έκτοτε έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξή της ως κορυφαίου γερμανικού, ανεξάρτητου agency, με περισσότερα από 200 βραβεία. Παλαιότερα είχε εργαστεί στην Springer & Jacoby Hamburg και στην KolleRebbe, όπου υπέγραψε μία πολυβραβευμένη έντυπη καμπάνια για λογαριασμό της εταιρίας επίπλων Bisley. Το 2012 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην κατηγορία Direct των Καννών, ενώ εφέτος βρέθηκε και στην κριτική επιτροπή των βραβείων της D&AD.

Δηλώνει λάτρης της hard rock μουσικής και έχει στο ενεργητικό του μία νύχτα σε κρατητήριο του Μονάχου, επειδή έκανε graffiti. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Σύνοψη παρουσίασης
"Vertrauen = trust and confidence"

«Εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση». Οι Γερμανοί έχουν μία λέξη που περιγράφει αυτές τις δύο έννοιες: vertrauen. Είναι μία δυνατή λέξη, από την οποία ξεκινά μία αποτελεσματική σχέση, ανάμεσα στο agency και τον πελάτη. Έπειτα έρχεται η έμπνευση και μετά η καλή δουλειά. To ‘vertrauen’επίσης, είναι το κλειδί χάρη στο οποίο η Serviceplan κατόρθωσε, τα τελευταία χρόνια, να αναδειχθεί σε ένα από τα τρία κορυφαία, ανεξάρτητα agencies του κόσμου. Ο Christoph Everke αναλύει τη φιλοσοφία του και παρουσιάζει ξεχωριστές καμπάνιες που δημιούργησε ο ίδιος και άλλες που κλήθηκε να κρίνει ως μέλος κριτικών επιτροπών στις Κάννες τα D&AD awards και σε άλλα φεστιβάλ.

Διεθνείς ομιλητές

Ian Haworth Ο ενορχηστρωτής της παγκόσμιας στρατηγικής του δικτύου της RAPP έχει κερδίσει 85 βραβεία δημιουργικότητας και δουλεύει με πελάτες όπως η Virgin Media και η Toyota. Η μεγάλη εμπειρία του τον καθιστά περιζήτητο σε κριτικές επιτροπές διεθνών βραβείων, όπως στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ήταν μέλος της επιτροπής των Direct Lions.
Chris Clarke Όσοι τον έχουν δει στη σκηνή κάνουν λόγο για έναν συναρπαστικό ομιλητή, που εμπνέει πάντα το ακροατήριό του. Το ίδιο κάνει και με τις ομάδες που συντονίζει, εδώ και αρκετά χρόνια, ως Δημιουργικός Διευθυντής. Ο Chris Clarke επιδιώκει πάντα να παραδίδει στον πελάτη αυτό που του υπόσχεται. Στην Αθήνα θα αποκαλύψει ποια μέθοδο ακολουθεί για να το καταφέρει.
Mac MacDonald O Mac MacDonald έχει αποκτήσει τη φήμη του ‘street fighter’ στην Διαφήμιση, επειδή επιδιώκει – και παίρνει – το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για λογαριασμό των πελατών του. Βρίσκεται στο «τιμόνι» της Sid Lee Amsterdam, ενός από τα πλέον καινοτόμα και ξεχωριστά agencies στον κόσμο, ενώ έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στην WPP, τη Havas και την Publicis.
Christoph Everke Ο C.Everke έγινε εφέτος ο πρώτος Δημιουργικός Διευθυντής που κέρδισε δύο συνεχόμενα Grand Prix, στην κατηγορία Design του Φεστιβάλ των Καννών. Είναι επικεφαλής ενός από τα πλέον επιτυχημένα ανεξάρτητα agencies του κόσμου, με μεγάλη συλλογή βραβείων και διακρίσεων και εδραιωμένη παρουσία στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας Independent Agency of the Year στις Κάννες.
Chris Vannitsem H Chris Vannitsem έχει δει τη δημιουργικότητα και από τις δύο πλευρές: την πλευρά του agency και την πλευρά του brand. Μετά από πολυετή παρουσία στη διαφήμιση και το Marketing, το 2012 η Chris ανέλαβε θέση Managing Director στην Indie Amsterdam, το πολυβραβευμένο, ανεξάρτητο agency που ίδρυσε ο φημισμένος Creative Director Lode Schaeffer.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • TAILOR MADE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ