Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 BIOS

Ian Haworth

Global Chief Creative Officer & UK Chairman, RAPP

Ian Haworth
Ian Haworth

Ο Ian Haworth είναι ο ενορχηστρωτής της παγκόσμιας στρατηγικής του δικτύου της RAPP. Από το πόστο του Global Chief Creative Officer συντονίζει τις καμπάνιες για πελάτες όπως η Virgin Media, η Time Warner Cable, η Toyota κλπ.

Άρχισε να δουλεύει στα 17 του και μόλις δύο χρόνια αργότερα ήταν ήδη Art Director! Mέχρι σήμερα μετρά περισσότερα από 85 βραβεία και διακρίσεις στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Διαφήμισης του κόσμου. Στο πρόσφατο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής των Direct Lions, ενώ έχει συμμετάσχει σε ανάλογες επιτροπές θεσμών και διοργανώσεων όπως τα, the Echoes, IPAs, IDM, d Campaign Big, Dubai Lynx και D&AD.

Στη διάρκεια της καριέρα του, ο Ian έχει περάσει από όλα τα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας. Έχει εργαστεί ως Creative Director στην DMB&B, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της PPHN, ενώ για ένα διάστημα εκτέλεσε χρέη Creative Director στην Saatchi & Saatchi Wellington, στη Νέα Ζηλανδία. Στην RAPP εργάζεται αδιάλειπτα από το 2002. Το 2005 έγινε UK Chairman και το 2006 ανέλαβε καθήκοντα ως Global Chief Creative Officer.

Σύνοψη παρουσίασης
"Selling the Gorilla"

Ο Global Chief Creative & UK Chairman της RAPP θεωρεί τη Δημιουργικότητα ένα από τα πιο ισχυρά επιχειρηματικά όπλα. Ωστόσο, στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει διαπιστώσει ότι σε πολλές χώρες η Δημιουργικότητα αντιμετωπίζεται με δυσπιστία. Τα brands αποφεύγουν το ρίσκο και επιλέγουν την ασφαλέστερη λύση. Στην ομιλία του, ο Ian Haworth θα παρουσιάσει τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τα agencies και τους πελάτες να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση, που θα δώσει ώθηση στη Δημιουργικότητα. Μέσα από χαρακτηριστικά παραδείγματα από όλο τον κόσμο, ο πολυβραβευμένος Βρετανός θα δείξει την επίδραση των ρηξικέλευθων ιδεών και θα αποδείξει ότι στη Διαφήμιση, «είναι πιο επικίνδυνο να μην παίρνει κάποιος ρίσκο».

Διεθνείς ομιλητές

Ian Haworth Ο ενορχηστρωτής της παγκόσμιας στρατηγικής του δικτύου της RAPP έχει κερδίσει 85 βραβεία δημιουργικότητας και δουλεύει με πελάτες όπως η Virgin Media και η Toyota. Η μεγάλη εμπειρία του τον καθιστά περιζήτητο σε κριτικές επιτροπές διεθνών βραβείων, όπως στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ήταν μέλος της επιτροπής των Direct Lions.
Chris Clarke Όσοι τον έχουν δει στη σκηνή κάνουν λόγο για έναν συναρπαστικό ομιλητή, που εμπνέει πάντα το ακροατήριό του. Το ίδιο κάνει και με τις ομάδες που συντονίζει, εδώ και αρκετά χρόνια, ως Δημιουργικός Διευθυντής. Ο Chris Clarke επιδιώκει πάντα να παραδίδει στον πελάτη αυτό που του υπόσχεται. Στην Αθήνα θα αποκαλύψει ποια μέθοδο ακολουθεί για να το καταφέρει.
Mac MacDonald O Mac MacDonald έχει αποκτήσει τη φήμη του ‘street fighter’ στην Διαφήμιση, επειδή επιδιώκει – και παίρνει – το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για λογαριασμό των πελατών του. Βρίσκεται στο «τιμόνι» της Sid Lee Amsterdam, ενός από τα πλέον καινοτόμα και ξεχωριστά agencies στον κόσμο, ενώ έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στην WPP, τη Havas και την Publicis.
Christoph Everke Ο C.Everke έγινε εφέτος ο πρώτος Δημιουργικός Διευθυντής που κέρδισε δύο συνεχόμενα Grand Prix, στην κατηγορία Design του Φεστιβάλ των Καννών. Είναι επικεφαλής ενός από τα πλέον επιτυχημένα ανεξάρτητα agencies του κόσμου, με μεγάλη συλλογή βραβείων και διακρίσεων και εδραιωμένη παρουσία στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας Independent Agency of the Year στις Κάννες.
Chris Vannitsem H Chris Vannitsem έχει δει τη δημιουργικότητα και από τις δύο πλευρές: την πλευρά του agency και την πλευρά του brand. Μετά από πολυετή παρουσία στη διαφήμιση και το Marketing, το 2012 η Chris ανέλαβε θέση Managing Director στην Indie Amsterdam, το πολυβραβευμένο, ανεξάρτητο agency που ίδρυσε ο φημισμένος Creative Director Lode Schaeffer.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • TAILOR MADE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ